Schilderwerken

Wij zijn gespecialiseerd in restauratie en oud ambachtelijk schilderwerk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw houtwerk weer terug brengen in de oude staat en voorzien van de in die tijd gebruikte kleuren.

Wij werken alleen met topkwaliteit verf. Deze kwaliteitsverf is weliswaar iets duurder, maar door de langere levensduur uiteindelijk veel goedkoper!

Uiteraard werken wij alleen op milieu-vriendelijke wijze!

Houtrot reparatie

Houtrot reparaties voeren wij uit met Window Care. Bij grove haarscheuren eventueel in combinatie met een vezelmat.

Het grote voordeel van Window Care is de blijvende elasticiteit, zowel bij koude als warmte. Het product rekt en krimpt met het hout mee. U begrijpt het voordeel: er ontstaan niet snel scheuren en u heeft vele jaren onbezorgd plezier van het schilderwerk!

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle reparaties onzichtbaar voor het oog zijn!

Kijkt u eens onder Projecten voor een aantal voorbeelden van door ons uitgevoerde restauratie en schilderprojecten.

Allround

Chaudron Schilderwerken is Allround. Dat houdt in dat u niet alleen voor schilderwerk bij ons terecht kan, maar nog voor véél meer!

Dat is prettig: één bedrijf, één aanspreekpunt, één nota!

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen:


Glasvlies plakken

Om scheuren definitief weg te werken kunnen wij glasvlies plakken. Bovendien is het sterk en in hogere mate (dan gewoon behang) kras- en stootvast.
Er zijn verschillende structuren leverbaar, die wij u graag tonen.


Stukadoorswerk

Wij verrichten alle soorten stucwerk en zijn specialist in het restaureren van oude sierplafonds.

- Spachtelputz
- Stucwerk
- Sierpleistering
- Sierornamenten
- Sierlijsten


Beglazing

Diverse soorten beglazing wordt door ons geleverd, gemonteerd en afgewerkt. Dat is natuurlijk heel fijn: niet alleen heeft u maar met één bedrijf van doen, maar ook wordt het helemaal perfect afgewerkt tot en met het aflakken aan toe! Chaudron schilderwerken kan u adviseren over de verschillende soorten en welke het meest geschikt voor uw zal zijn.

Wat leveren wij:

- enkel glas
- dubbel glas - HR++ (hoogrendements glas)
- veiligheidsglas
- brandwerend glas
- zonwerend glas


Anti-Graffiti

U vraagt zich misschien af: “Anti-graffiti, wat heeft dat met een schildersbedrijf te maken”?

Misschien heeft u al vaker last gehad van graffiti op uw verfwerk, of wordt er graffiti bij u in de buurt gespoten. In elk geval: graffiti is erg moeilijk van verfwerk te verwijderen, zonder de originele verflaag te beschadigen. Uiteraard kunnen wij alle soorten graffiti voor u op een milieu-vriendelijke wijze verwijderen.

Om uw lakwerk te beschermen kunt u door Chaudron Schilderwerken een anti-graffity coating laten aanbrengen op het bestaande of nieuwe schilderwerk.

Hoe werkt dit:
De coating vormt een filmlaag over de ondergrond zonder dat deze beschadigd raakt of verkleurt. Wordt er nu graffiti op gespoten, dan is de coating middels hogedruk reiniging met warm water te verwijderen. U begrijpt het al: samen met de coating verdwijnt ook de daarop aangebrachte graffiti! Echter, uw originele verfwerk blijft onbeschadigd.
Hierna wordt weer een nieuwe coating aangebracht voor hernieuwde bescherming.

Neem vrijblijvend contact met ons op.