Voor u ontwikkeld: ReCoPo

Een innovatieve onderhoudsmethode voor gevelelementen zoals:
- kunststof en aluminium kozijnen
- kunststof en aluminium ramen
- kunststof en aluminium deuren
- kunststof en aluminium panelen


Ontstaan
Tijdens onze jarenlange schilders ervaringen hebben wij regelmatig de vraag gekregen om verweerde kunststof en aluminium gevelelementen schoon te maken en te schilderen. Hiermee wilde men de kleur en glans van het gevelelement weer terugkrijgen.
Dit kan niet de bedoeling van u als klant zijn geweest bij de aanschaf van deze duurzame gevelelementen. Daarom hebben wij een methode ontwikkeld waardoor wij het materiaal zijn oorspronkelijke kleur en glans teruggeven. Deze methode hebben wij ReCoPo genoemd.


Onderhoud noodzakelijk
Niet iedereen is ermee bekend, dat kunststof en aluminium gevelelementen het nodige onderhoud vergen. Na verloop van tijd kunnen deze gevelelementen gaan vervuilen en hun kleur verliezen. Wij kunnen dit onderhoud voor u verzorgen om zo een langere levensduur te garanderen.
Bij goed onderhoud bedraagt de levensduur van deze gevelelementen tenminste 75 jaar.


Onze werkzaamheden
Wij onderhouden deze gevelelementen voor u als volgt:
1. Reinigen met reinigingsmiddel;
2. Drogen;
3. Nalopen en reinigen op achtergebleven vuilresten;
4. Coaten;
5. Herstellen van mogelijke beschadigingen bestaande coating;
6. Uitpoetsen.


Milieuvriendelijk product met langdurige bescherming
De producten die wij toepassen, zijn milieuvriendelijk en zorgen voor langdurige bescherming tegen vervuiling en weersomstandigheden. Het brengt de kleur terug en zorgt voor vuilwering en waterafstotendheid.
Door de verontreiniging periodiek te verwijderen, voorkomt u dat de in het vuil aanwezige chemische stoffen op de beschermlaag inwerken. Hiermee zorgt u niet alleen voor een langere levensduur, maar blijft ook het uiterlijk behouden.


Garantie
Indien het juiste onderhoud wordt uitgevoerd, is er op de gebruikte materialen een aflopende garantie van 3 jaar. Bij onjuist onderhoud komt deze garantie te vervallen.
Voor het uitvoeren van het juiste onderhoud kunnen wij projectgericht advies aan u leveren. Samen met u stellen wij een meerjaren onderhoudsplan op voor het onderhouden van de gevelelementen.


Advies
Indien nodig kunnen wij voor u een gericht advies en bijbehorende kostenopgave maken voor het benodigde onderhoud van de gevelelementen. Van invloed op de kosten is de bereikbaarheid van de gevelelementen. Maar bij een doorsnee rijtjeswoning zullen de kosten voor een totale onderhoudsbeurt liggen tussen de € 250,- en € 500,- inclusief 21% B.T.W. Veel lager dan een schildersbeurt voor een dergelijke woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op.